POZIV ZA PRIJAVU ŠTETA OD SUŠE

Obavještavaju se poljoprivredna gospodarstva, pravne i fizičke osobe koje su   pretrpjele štetu djelovanjem nepovoljnih  vremenskih uvjeta – suše u vremenskom razdoblju od 01.06.2022. do 02.09.2022.g. na području Općine Bilje, da je Župan Osječko-baranjske Županije proglasio elementarnu nepogodu – za cijelo područje Osječko-baranjske županije za štete nastale  na slijedećoj imovini: višegodišnjim nasadima, šumi, ribi i poljoprivrednoj proizvodnji – prirod

Obavještavamo sve osobe (fizičke i pravne) koje imaju oštećenja na poljoprivrednim kulturama da štetu mogu prijaviti Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Bilje  svakim radnim danom u vremenu od 7,00 do 15,00 sati do 13. rujna  2022. godine (na PROPISANOM OBRASCU, koji je u prilogu ove obavijesti)  

Uz prijavu štete je potrebno dostaviti dokaz o vlasništvu ili korištenju (presliku tablice upisnika za polj.zemljište (s prikazom čestica i k.o., površine i kulture) ili ugovore o zakupu, odnosno vlasničke listove, fotografije učinjene štete ako se posjeduje,  sl.)

Za sve informacije možete se obratit na telefon Jedinstvenog upravnog odjela 751-400.

Cijeli tekst POZIV ZA PRIJAVU ŠTETA OD SUŠE sa popratnom dokumentacijom, možete preuzeti ovdje u zip file – LINK

Skip to content