Mapiranje dionika regionalnih lanaca vrijednosti u procesu industrijske tranzicije

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije provodi aktivnosti u procesu industrijske tranzicije vezanih uz mapiranje dionika regionalnih lanaca vrijednosti iz poslovnog sektora te je proveden 1. krug radionica s gospodarskim udruženjima (HGK, HUP, HOK, HPK, klasteri) u okviru objave Javnih poziva za iskaz interesa za sudjelovanjem u regionalnim lancima vrijednosti Jadranske, Sjeverne i Panonske Hrvatske.

S obzirom na važnost uključivanja svih ključnih dionika iz privatnog sektora u mapiranje regionalnih lanaca vrijednosti, kako bi se dobio uvid u kritičnu masu poduzetnika u okviru pojedinog regionalnog lanca vrijednosti molimo sve zainteresirane tvrtke s područja naše općine  koje mogu doprinijeti razvoju prioritetnih niša u regionalnim lancima vrijednosti da se prijave na Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanjem u regionalnim lancima vrijednosti.

Javni pozivi te učestala pitanja i odgovori objavljeni su na službenim stranicama Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, na sljedećoj poveznici:

Ističemo da su javni pozivi otvoreni do 28. ožujka 2022. godine te da će samo tvrtke koje se prijave u regionalne lance vrijednosti sudjelovati u izradi akcijskih planova koji će se koristiti u svrhu pripreme ciljanih poziva za dodjelu bespovratnih sredstava iz fondova EU u razdoblju 2021. – 2027. u okviru industrijske tranzicije hrvatskih regija.

Za sva dodatna pitanja na raspolaganju Vam je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije tim za industrijsku tranziciju kao i Općina Bilje i njezine ustanove.

Skip to content