POZIV ZA IZLAGANJE NA 14. MEĐUNARODNIM ETNO SUSRETIMA U BILJU, 6 –7. RUJNA 2013. GOD. PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
Srijeda, 21 Kolovoz 2013 07:16

Kulturno-turistička manifestacija “ETNO SUSRETI U BILJU” po 14-ti se put organizira na području Općine Bilje te je postala već tradicionalno događanje u jesenskom periodu.Kroz raznovrsne aktivnosti i sadržaje nastoji očuvati tradicijsku kulturu i običaje, a mještanima dati poticaj za bavljenje turističkom djelatnošću. Manifestacija će se ove godine održati od 06.-07.rujna 2013.god.

Program Manifestacije obuhvaća natjecanje u kuhanju fiš paprikaša, nastupa domaćih folklornih skupina, koncert tamburaškog i zabavnog sastava, športska natjecanja, likovne izložbe, ponudu domaće hrane, autohtonih suvenira i drugih proizvoda iz kućne radinosti. Program manifestacije usmjeren je na aktivnosti kojima se obnavlja i promiče tradicijska i kulturna baština našeg područja. Lokalno stanovništvo se izravno uključuje u program kroz iznajmljivanje soba, prodajom domaćih proizvoda i suvenira iz kućne radinosti. Manifestaciju Etno susreta u dva dana održavanja posjeti do 10 000 posjetitelja.

Pozivamo Vas da nam se pridružite i prezentacijom svojih proizvoda, suvenira i djelatnosti obrta kojim se bavite, sudjelujete u našoj manifestaciji. Želja nam je da pronađete svoje mjesto i budete nam dragi gosti, te svojim sudjelovanje uveličate našu manifestaciju.

Kako bismo Vam na vrijeme osigurali štand za promociju i prodaju Vaših proizvoda, te mjesto za izlaganje, molimo Vas da ispunite prijavnicu, zaključno do 30.kolovoza 2013. i dostavite nam putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Preuzmi prijavnicu

Ažurirano: Srijeda, 21 Kolovoz 2013 20:08
 

EU projekti