Poziv na testiranje putem intervjua

Povjerenstvo za provedbu Javnog poziva zapošljavanja žena na radno mjesto- "Radnica za pomoć u kući", na projektu „Zaželi – Program zapošljavanja žena u Općini Bilje" kojim se prima u radni odnos na određeno vrijeme do 24 mjeseca 20 žena za naselja Općine Bilje, objavljuje POZIV na testiranje/intervju prijavljenih kandidatkinja.

POZIV - LINK

 
Načelnik Cickaj gost emisije "Dobro jutro Hrvatska"

U emisiji "Dobro jutro, Hrvatska" u srijedu 31.10.2018. god. obrađuje se tematski blok Lokalne uprave i samouprave na koju je kao gost pozvan načelnik Općine Bilje Željko Cickaj. Ovom prilikom načelnik Cickaj predstaviti će Općinu Bilje; broj stanovnika, kako se financira, trenutačna demografska i gospodarska slika, trenutačne infrastrukturne i ostale projekte na kojima se radi - planira, najvažnije turističke projekte, manifestacije po kojima smo prepoznatljivi i slično.Gostovanje u emisiji „Dobro jutro“ započinje oko 08,15 sati

 
MARIN ČILIĆ FOUNDATION - NATJEČAJ ZA STIPENDIJE

Ovom prilikom htjeli bismo Vas informirati o hvalevrijednoj inicijativi našeg proslavljenog tenisača i ambasadora Europskog tjedna sporta, Marina Čilića.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 10 od 25